Ο «Πυρήνας Αναρχικών Μαγισσών» και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

0
2065
Τις περίφημες
Τις περίφημες "μάγισσες" δεν τις έβγαλε από το μυαλό του ο Μπογδάνος αλλά πράγματι πριν λίγες μέρες μια αντιεξουσιαστική ομάδα που φέρει το όνομα «Πυρήνας Αναρχικών Μαγισσών» βανδάλισαν ένα παρεκκλήσι στα Σεπόλια

Τον Ιανουάριο του 2019, γκαζάκια σε κρεοπωλείο στην Κυψέλη έβαλε η οργάνωση vegan – αναρχικών «Μαυροπράσινοι Μηδενιστές», εξαιτίας της οποίας μάλιστα τραυματίστηκε σοβαρά και ένας άνθρωπος.

Του Τηλέμαχου Χορμοβίτη

Προσπαθώ κι εγώ να γελάσω με το δούλεμα που ρίχνουν ,εδώ και δυο μέρες, αριστεροί και φιλελέδες στον βουλευτή της «Νέας Δημοκρατίας» Κωνσταντίνο Μπογδάνο και ομολογώ πως δεν μου είναι και τόσο εύκολο. Και νομίζω πως αυτό δεν οφείλεται τόσο στην έλλειψη χιούμορ που με διακρίνει αλλά στο γεγονός πως ο Μπογδάνος στην συνέντευξή του έθιξε, με το δικό του τρόπο που ομολογώ πως δεν με ενθουσιάζει, ένα πραγματικό ζήτημα.

Το ζήτημα αυτό είναι πως τον τελευταίο καιρό στον χώρο των Εξαρχείων έχει αναπτυχθεί, δίπλα στην παραδοσιακή τρομοκρατία, και μια ιδιότυπη τρομοκρατία χαμηλής, προς το παρόν, έντασης, με ιδεολογία την «πολιτική ορθότητα» και με σκοπό να επιβάλλει την παλαβή αριστερίστικη ατζέντα της σε όλη την κοινωνία.

Οι βάνδαλοι του πολιτισμικού μαρξισμού

1) Τις περίφημες «μάγισσες» δεν τις έβγαλε από το μυαλό του ο Μπογδάνος αλλά πράγματι πριν λίγες μέρες μια αντιεξουσιαστική ομάδα που φέρει το όνομα «Πυρήνας Αναρχικών Μαγισσών» βανδάλισαν ένα παρεκκλήσι στα Σεπόλια, καταστρέφοντας με σπρέι πολλές από τις εικόνες (δείτε εδώ).

2) Ούτε οι «μπαχαλάκηδες αντισπισιστές» είναι μια φαντασίωση του βουλευτή της ΝΔ. Τον Οκτώβριο του 2017 η οργάνωση… «Μέτωπο Απελευθέρωσης Ζώων (ALF), Αντισπισιστικός Πυρήνας Σφυροφόρων Καταδρομέων» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με σφυριά σε κρεοπωλείο της οδού Καλλιδρομίου, στα Εξάρχεια, χαρακτηρίζοντας την πράξη της ως «μικρή ανταπόδοση» στη βία που «συμμετέχει έμπρακτα κάθε κρεοπώλης» (δείτε εδώ).

3) Και η λίστα δεν έχει τέλος : τον Μάρτιο του 2018, η ομάδα «Αναρχικοί/ες» έβαλαν τέσσερα γκαζάκια στα γραφεία της Μητρόπολης Νεαπόλεως στη Θεσσαλονίκη (δείτε εδώ)

4) Τον Ιανουάριο του 2019, γκαζάκια σε κρεοπωλείο στην Κυψέλη έβαλε η οργάνωση vegan – αναρχικών «Μαυροπράσινοι Μηδενιστές», εξαιτίας της οποίας μάλιστα τραυματίστηκε σοβαρά και ένας άνθρωπος. Για τον τραυματισμό οι «Μηδενιστές» ανέφεραν στην προκήρυξή τους πως «σίγουρα δεν θα απολογηθούμε για την έκβαση της δράσης μας. Είμαστε σε πόλεμο και ο πόλεμος έχει απώλειες» (δείτε εδώ).

5) Το Πάσχα του 2019, επίθεση σε κρεοπωλείο στα Εξάρχεια πραγματοποίησε η ομάδα «Πασχαλινά Σφυριά», αναφέροντας στην προκήρυξή τους πως «κάθε είδους πτωματοπωλεία ονειρευόμαστε να τα βλέπουμε διαλυμένα» (δείτε εδώ).

Τα μειράκια της πολιτικής ορθότητας

Όλα αυτά θα ήταν για γέλια αν δεν ήταν πραγματικά επικίνδυνα. Όμως, δεν είδα τότε τα αριστερά και φιλελέφτ μειράκια, που σήμερα έχουν εξαγριωθεί εναντίον ενός βουλευτή που επισήμανε το πρόβλημα, να εκφράζουν την ανησυχία τους γι’ αυτές τις επιθέσεις. Δεν τους είδα να εξαντλούν το περίφημο χιούμορ τους γελοιοποιώντας τις σουρεαλιστικές ονομασίες αυτών των ομάδων και τις νηπιακού επιπέδου προκηρύξεις τους. Και σήμερα κάνουν πλάκα με τον Μπογδάνο και τον αποκαλούν «σεξιστή» και «ομοφοβικό», αποκρύπτοντας τα γεγονότα στα οποία αναφέρονται οι δηλώσεις του.

Φυσικά ο λόγος γι’ αυτή την συμπεριφορά της Αριστεράς είναι απλός. Βλέπουν με συμπάθεια αυτές τις τρομοκρατικές ομάδες, βλέπουν με συμπάθεια την βία και τους τραμπουκισμούς, που προέρχονται από τα δικά τους παιδιά.

(Να σημειώσω εδώ πως δεν συμφωνώ με τις μηνύσεις που άσκησε ο Μπογδάνος)

 

***

Βρίσκετε ενδιαφέροντα τα άρθρα στην «Ελεύθερη Αγορά»; Εκτιμάτε την προσπάθεια μας; Κάντε τώρα μια δωρεά 5 ευρώ και ενισχύστε μας.